Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası. Viskoz elyaf saflaştırılmış selülozdan üretilir, özel olarak işlenmiş odun hamurundan üretilir. Viskon, Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçasıpamuk ve ipek ile çok benzerdir. T-shirt’lerde, tuniklerinde, gömleklerinde ve elbiselerinde yaygın kumaş alan olarak kullanılan ince ve yumuşak bir malzeme, hepsi de selüloz içerir.

İki çeşit elyaf vardır: doğal (pamuk, yün ve ipek); Ve yapay olanlar  kumaş alan (naylon ve polyester) sentezlenmiştir. Viskoz için viskon hammadde, mekanik veya kimyasal olarak parçalanan ve lif olarak yeniden biçimlendirilen selülozdur. Aslında viskoz arasında görülüyor fakat Viscose lifinin doğal olduğu kabul edilmektedir. Viskoz lif, özel ahşap işlemiyle kazanılır.

Parça Viskon Alanlar. Farklı türlerde rayonlar bulunmaktadır kumaş alan ve bunların çoğu, yüksek emici, kolay boyanabilir, cilde yumuşaktır ve ilk üretildiği zaman çok popüler hale gelir. Viskon (yaygın olarak Rayon olarak bilinir) pahalı ipeklerin yerine konmuştur. İlk imalatçı Amerikalı bir firma olan. 1910’da ilk imal edildiler. Viskoz malzeme daha yumuşak ve ipekten daha esnektir parça kumaş alanlar. Viskon giymek rahattır

Parça Viskon Alanlar. İki farklı elyaf türü vardır: doğal ve yapay olarak adlandırılırlar. Doğal lifler pamuk, yün ve ipek parça kumaş alanlar ve yapay naylon ve polyester gibi sentezlenir. Sentetik olduğu düşünülse de, ağaç selülozdan yapılmış

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası
Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası

değildir.

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası. Viskon:   1855 yıllarında ilk rayon lifini geliştirdi, Ancak metodu ticari amaçla kullanım için pratik değildi. İpek” patentini aldı, ancak parlayıcı olduğu için güvenli bir kullanımı yoktu.

Parça Viskon Alanlar. Sıcaklıklar arttıkça hepimiz terliyoruz, ancak parça kumaş alanlar bazılarımız terleme daha kolay – ve bolca – diğerlerinden daha terledik. Bunun yanlış bir yanı yok – aslında terleme senin için iyi . Toksinleri serbest bırakmak için gözenekler açılır ve vücut ısısını düzenler. Ama işe, partiye veya ilk tarihe gelince, parça kumaş alanlar edici ve oldukça gevşek olduğunu hissediyor.

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası. Neyse ki, gardırop seçenekleriniz terlemenizi yönetilebilir (veya en azından daha az görünür) seviyelerde tutmaya yardımcı olabilir gibi markalarla çalışmış bir teknik tasarımcı olan pamuk, pima pamuğu, keten ve tropikal yün parça kumaş alanlar dahil olmak üzere doğal elyafların seçilmesini öneriyor. “Onlar genellikle cildin nemini tutup dış yüzeyden buharlaşmasına izin vererek daha iyidir” diyor. Ve işte kaçınmak için en iyisi beş kumaş var.

Parça Viskon Alanlar. Hiç kalabalık bir konserde bulundunuz mu ve karşı karşıya gelinceye kadar ayak başparmak siyahın ter içinde boğulduğunun farkında değil miydiniz? Koyu renk kumaşlar nemi daha az görünür kılar ve parlak beyaz aslında ter lekelerini gizlemede eşit derecede etkilidir. Açık renkli olan bu, çok terletenler için kumaş alanlar kötü haberler. Işık soluk yeşil, herhangi bir gri tonlu ve Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçasıherhangi bir rengin daha hafif renkleri, isabet ettiğinde doğru nemi gösterecektir. Gelecek daha sıcak günler için karanlık ve beyaz doğal elyafları toplayın. Yaz fotoğraflarına baktığınızda, mutlu olacaksınız.

Parça Viskon Alanlar. Viskon Parçası. Sentetik kumaşların belki de en yaygın olanı polyester dış etraftaki ve kışlık aşınmalardır. Dayanıklıdır ve kimyasallara, küf, aşınma, esneme ve küf direncine sahiptir. Aynı zamanda su itici özelliği, ter emmek yerine, kumaş alanlar terlemenin giysinin içine yerleşmesini sağlar. Ve doğal elyafla harmanlanmış polyester daha iyi değildir.

Rayon olarak bilinen viskoz, selülozdan kimyasal olarak ağaçlardan kumaş alanlar çıkarılan insan yapımı bir elyaftır. Pamudan biraz daha güçsüzdür ve bu nedenle hassas, daha hafif kıyafetler kumaş alanlar yapmak için sıklıkla kullanılır. Hafif ve havadar olmasına rağmen, tüm sentetik lifler gibi su itici özellikli olduğu için “terlerin birikmesine, buharlaşmayı azaltmaya ve rahatsızlığa ve tahrişe neden olmaya” izin verdiğini söylüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın